Radovan Laćarak

  CEO

   

  Radovan se timu Uninor Srbija, (ranije ITmagazin) pridružio 12. decembra 2018. Prethodno je u ITmagazin  obavljao funkciju glavnog i odgovornog urednika od 2018, gde je tokom 2018. služio i kao vršilac dužnosti generalnog direktora.
   
  Radovan je završio srednju Elektrotehničku školu “Mihajlo Pupin” u Novom Sadu smer elektrotehničar telekomunikacija i Filozofski fakultet u Novom Sadu, odsek medijske studije.

  Voli decu i ima kućnog ljubimca tarantulu Žaklinu.

  Miloš Ćetojević

  Glavni direktor za transformaciju i marketing

   

  Miloš Ćetojević je momak sa iskustvom u multimediji i dizajnu. Njegova strast prema vizuelnim umetnostima dovela ga je do toga da postane direktor umetničke galerije na brodu za krstarenje, gde je bio u mogućnosti da prikaže širok spektar radova talentovanih umetnika iz celog sveta.

  Poslednjih godina Miloš se fokusirao na e-trgovinu, marketing i prodaju. Njegov raznovrstan spektar iskustava, uključujući putovanja u različite zemlje, dalo mu je jedinstvenu perspektivu o tome kako da se angažuju i poveže sa klijentima na smislen i efikasan način.

  Kao specijalista za e-trgovinu, ima veliko znanje kako da efikasno plasira proizvode i usluge na mrežama. Njegovo iskustvo u multimediji i dizajnu takođe mu je dalo oštro oko za estetiku i kreativnost tako da razume važnost stvaranja vizuelno privlačnog sadržaja i kako se on može ikoristiti za efikasno prenošenje poruke.

  U svojoj ulozi direktora Umetničke galerije, odgovoran je za upravljanje timom i rad sa širokim spektrom zainteresovanih strana. Ovo iskustvo mu je dalo veštine i znanja potrebna za efikasno vođenje projekata i timova.